Група компаній «Укртепло» – генеральний партнер футбольного клубу «Олімп»

Один із лідерів відновлюваної енергетики в Україні, група компаній «Укртепло» долучилася до розвитку спорту на Чернігівщині і стала генеральним партнером футбольного клубу «Олімп» з м. Славутич.

Варто відзначати, що ФК «Олімп» – по-справжньому народна команда. За короткий час з моменту заснування у 2004 році, футбольний клуб зумів завоювати ряд титулів, зокрема, перемогти на чемпіонаті України з футзалу серед жіночих команд першої ліги.

Наразі ФК «Олімп» є одним з осередків розвитку спорту в регіоні. На його базі тренуються дівчата віком від 7 до 20 років.

«В минулому році в Славутичі почала працювати найбільша в Україні котельня на біопаливі. Зараз будується біоТЕЦ на відновлюваних джерелах енергії, планується висадка енергетичної верби. Ми прагнемо створити у місті зелений енергетичний кластер і допомогти змінити облік міста, довести, що в Україні можливі історії успіху. Спорт і здоров’я – важлива частина цих змін, тому наша компанія без вагань долучилася до армії вболівальників ФК «Олімп» і стала генеральним партнером клубу. Будемо допомагати популяризувати спорт, це частина нашої соціальної місії», – відзначив засновник групи компаній «Укртепло» Іван Надєїн.

За словами головного тренера ФК «Олімп» Володимира Панченка, партнерство з групою компаній «Укртепло» допоможе команді посилити підготовку і вийти на новий рівень в роботі з дитячими командами.

«Це важливий етап в історії ФК «Олімп». Сподіваємося, дуже скоро про успіхи нашої команди дізнається вся Україна», – сказав Володимир Панченко.

Нагадаємо, найбільша в Україні котельня на біопаливі потужністю 10,5 МВт належить групі компаній «Укртепло». Об’єкт на 40% забезпечує потреби міста Славутич у тепловій енергії та гарячій воді. Перш за все, дитячі садки, школи, медичні заклади та інші об’єкти соціальної сфери.

Група компаній «Укртепло» – один із лідерів відновлюваної енергетики в Україні. Компанія створена в 2011 році й наразі працює в 14 областях України, а також в ряді інших країн – Молдові, Угорщині. На рахунку компанії понад 1 000 реалізованих проектів.

Основні напрямки діяльності: виробництво теплової енергії з відновлюваних джерел; спільне виробництво з одним зі світових лідерів Kara Energy Systems промислових котлів потужністю до 15 МВт; виробництво біоетанолу; вирощування енергетичних рослин; виробництво електроенергії на об’єктах малої гідроенергетики (малі ГЕС), а також на об’єктах сонячної та вітрової енергетики; виробництво електроенергії на полігонах твердих побутових відходів шляхом дегазації та видобутку звалищного газу та ін.