Співзасновник «Укртепло» Іван Надєїн придбав корпоративні права ТОВ «Рівнетеплоенерго»

За словами нового інвестора, в найближчі роки ТОВ «Рівнетеплоенерго» отримає значні кошти на модернізацію власної інфраструктури. Це гарантує стабільну роботу теплопостачального підприємства і допоможе стримати різкий ріст тарифів після здорожчання газу.

«Ми з повагою ставимося до команди «Рівнетеплоенерго». Попри складну ситуацію в житлово-комунальному господарстві, вони працюють на совість. Тому наше завдання – зберегти все краще, що є і дати новий імпульс для розвитку підприємства», – наголосив Іван Надєїн.

Степан Коропецький продовжить роботу на посаді першого заступника директора «Рівнетеплоенерго». Його професіоналізм і досвід є унікальними, досягнення компанії – результат відданості справі Степана Мафтейовича. Також залишиться на своїх місцях весь кістяк команди підприємства. Обов’язки директора виконуватиме Корчинський Олександр Сигізмундович, в якого багаторічний досвід роботи в житлово-комунальному господарстві.

Більш детально про стратегію розвитку «Рівнетеплоенерго» буде повідомлено на наступному тижні під час спеціальної події для ЗМІ.

Нагадаємо, «Укртепло» заснована в 2011 році. За цей час компанія реалізувала понад 1 000 проектів у сфері виробництва тепла та електроенергії з відновлюваних джерел, серед них – найбільшу в Україні котельню на біопаливі у м. Славутич потужністю 10,5 МВт, теплоелектростанцію на біомасі в м. Овруч та багато інших.

Котельня в Славутичі на 40% забезпечує потреби міста в теплі та гарячій воді. Коли в січні цього року Славутич повністю залишився без газу, котельня врятувала місто від замерзання.

У м. Рівне компанія «Укртепло» побудувала біогазову станцію потужністю 0,5 МВт, яка наразі успішно працює і допомагає вирішувати проблеми з виникненням пожеж на місцевому сміттєзвалищі.